01
Mie, Mai

sursă foto: playtech.ro

Eveniment

Potrivit meteorologilor, în următoarele zile, vremea va fi mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă, însă nu pentru foarte mult timp.

În ultima zi a weekendului, vremea se schimbă radical.

Vineri, vremea va înregistra valori mult mai mari decât cele normale perioadei astfel că maximele se vor încadra între 14 şi 21 de grade, iar cele minime între 1 şi 10 grade.

Sâmbătă, cerul va fi mai mult noros, iar dinspre nord aria precipitaţiilor va fi în extindere şi va cuprinde majoritatea regiunilor. Vor fi ploi, care din a doua parte a intervalului cu precădere în jumătatea nordică a ţării şi în zonele submontane, local se vor transforma în lapoviţă apoi în ninsoare.

La munte, ziua vor fi precipitaţii mixte, iar noaptea va ninge. Ziua vor fi intensificări temporare ale vântului în vest, nord-vest şi la munte şi pe suprafeţe mici în rest, iar noaptea vântul se va intensifica în mare parte a ţării, viteze mai mari urmând a se înregistra în zonele montane şi pe arii restrânse în sud-est.

Ziua de duminică vine cu schimbări radicale de temperatură. Astfel, vremea va deveni deosebit de rece pentru această perioadă din an.

Ultima zi a weekendului debutează cu ploi în regiunile sudice, cu posibilitate de transformare în lapoviță și ninsoare, informează capital.ro.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: