05
Dum, Mai

sursă foto: zf.ro

Eveniment

O farmacistă din Brașov a fost testată pozitiv cu noul coronavirus.

UPDATE:

"Având în vedere informația apărută astăzi, 18.03.2020, în publicația dumneavoastră, A&D Pharma – Dr.Max Group vă informează următoarele:

În perioada 07-15.03.2020, angajata noastră aflată în concediu de odihnă, confirmată pozitiv cu virusul COVID-19, a trecut pasager prin 3 farmacii ale noastre, dar nu a intrat în contact cu pacienții farmaciilor grupului nostru.

Pentru că ne pasă și pentru că punem sănătatea oamenilor înaintea interesului de business, am hotărât să închidem provizoriu farmaciile pentru a fi dezinfectate și să ne asigurăm în acest timp că toți angajații care au intrat în contact direct sau indirect nu prezintă simptome și niciun risc. Acestea se vor redeschide de îndată ce acest lucru va putea fi făcut în deplină siguranță.

În acest moment, colega noastră infectată cu virusul COVID-19 se află în spital, sub supravegherea medicilor, iar angajații noștri vor fi testați.

Compania noastră face parte dintr-un grup care respectă reglementările în vigoare, ținem la sănătatea și siguranța pacienților, dar și a angajaților noștri și nu am face nimic care să aducă atingere acestora", se arată într-un comunicat de presă.

ȘTIRE INIȚIALĂ:

Mai multe farmacii Sensiblu, din Brașov, au fost închise după ce o farmacistă a fost depistată pozitiv cu COVID-19.

Farmacista se află în izolare iar, după ce testul a ieșit pozitiv la COVID 19, ea a fost internată la Spitalul de Boli Infecțioase din Brașov.

Se pare că aceasta a intrat în contact cu pacientul "0" al Brașovului, bărbatul venit din Boston.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: