03
Vin, Mai

Eveniment

Primul brașovean depistat pozitiv cu coronavirus, caz prezentat în exclusivitate de Brașov TV, revine în actualitate.

Mai exact, soția acestuia a fost și ea dusă la testare, dar, atenție, la o distanță de 3 zile! În acest timp, femeia a intrat în contact cu mai multe persoane și abia aseară a ajuns la medic, după ce i s-a făcut rău. Ea, soțul și cei doi copii ai lor locuiesc într-un bloc din Brașov. După ce bărbatul s-a întors, pe 11 Martie 2020, din Boston, o zi mai târziu s-a simțit rău și s-a prezentat la spital.

Astăzi, o cititoare brasovtv.com, vecină a primului pacient din Brașov infectat cu virusul COVID-19, a sunat la redacție pentru a-și manifesta nemulțumirea cu privire la modul în care este gestionează situația de către autorități. Vecinii bărbatului sunt indignați și spun că au aflat întâmplător întreaga poveste de la doi polițiști, sosiți în zonă pentru verificări.

Mai mult, duminică seară o ambulanță a venit să o ia și pe soția pacientului ,,0” din Brașov din cauză că acuza stări de rău.

Oamenii spun că se simt ignorați de autorități și, astfel, intervine panica.

După 3 ore în care au încercat să ia legătura cu autoritățile, vecinii pacientului venit din Boston au primit un răspuns care nu mai are nevoie de nici un comentariu.

Prefectul contactat de reporterii brasovtv.com, nu a răspuns.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: