03
Vin, Mai

sursă foto: dire.it

Eveniment

Silvia Costinean, medic la Secția de Terapie Intensivă pentru nou-născuți din cadrul Spitalului „Marie Curie” din Capitală a publicat o postare tulburătoare pe Facebook prin care se plânge că nu ar exista destule teste de coronavirus în spitalele din țara, dar și de alte probleme.

"Sunteți liberi să mă acuzați că induc panica și alte tâmpenii.

Dar, există mărturii serioase despre minciunile pe care ni le servesc autoritățile și marii specialiști.

Nu știți ce se întâmplă cu adevărat în spitale.

În primul rând, nu există teste. În spitalele mari din București, ce să mai vorbim de provincie.

Vor veni pacienți infectați care nu vor putea fi testați, deci diagnosticați. Se vor agrava, nu vor putea fi transferați, vor muri fără diagnostic.

Personalul este expus, pentru că nu există echipamente de protecție. Nici personalul nu va putea fi testat.

De la cel mai înalt nivel li s-a spus medicilor de terapie intensivă, celor incluși în așa zisele TI pentru COVID, ca nu e nevoie de acele echipamente, că e suficientă mască chirurgicală.

Masca aceea e bună pentru ieșit pe stradă - chiar dacă vi se spune contrariul, sunteți mințiți- nu pentru cazurile în care ai contact prelungit cu pacienții infectați!

Deși medicii italieni au avertizat ca este CONTRAINDICATĂ ventilația non- invazivă, pentru ca în final tot ajungi sa intubezi pacientul și, practic, nu faci decât sa agravezi lucrurile, întârziind să aplici ventilația eficientă, apoi, chiar faci rău, pentru ca prin aplicarea de presiuni pozitive în nazofaringe împingi toată încărcătura virală în plămâni, deci agravezi inflamația interstițială pulmonară (același lucru valabil și pentru nebulizare), deși toți doctorii interesați am postat peste tot avertizarea asta, pacientul de care se știe că este grav, cel de la Balș, fostul polițist care a mințit, este pe non-invaziv!

Continuarea mesajului aici.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: