03
Vin, Mai

Eveniment

Președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian-Ioan Veștea, le cere sprijin cetățenilor, în condițiile generate de coronavirus, pentru o bună desfășurare a activității instituției.

,,Având în vedere măsurile întreprinse de Consiliul Județean Brașov în scopul evitării aglomerării de persoane în sediul instituției și prevenirii răspândirii COVID-19, vă comunicăm următoarele:
• Solicitanții de sprijin financiar pentru unitățile de cult se vor prezenta cu documentele prevăzute prin Ghidul solicitantului la sediul Consiliului Județean Brașov, camera 18, clădirea Muzeului de Istorie, în intervalul orar 8.00-16.00.
Persoana de contact: Dra. Cristina Bența, telefon 0268-410777, int. 408.
Solicitările de acordare a sprijinului financiar se vor depune, conform Ghidului, până la data de 20 martie 2020, ora 16.00.

• Solicitanții de finanțări nerambursabile prin programele judeţene pentru finanţarea nerambursabilă din bugetul propriu al judeţului Braşov a proiectelor culturale și sportive vor transmite dosarele de finanțare exclusiv prin poștă sau prin servicii de curierat rapid.
În vederea respectării condițiilor prevăzute în anunțurile de participare privind finanțările, solicitanții vor avea în vedere expedierea documentelor cel târziu la data limită de depunere a dosarelor de finanțare specificate (data de expediere - data poștei, respectiv data depunerii la serviciul de curierat rapid).
Nerespectarea modalității de depunere a solicitărilor de finanțare și a termenelor conform Ghidurilor (prezentarea documentelor în biblioraft, eticheta – din care să reiasă Programul căreia i se adresează, opisat, sigilat etc) atrage după sine descalificarea acestora.
Reamintim termenele de depunere a solicitărilor de finanțare:
• Cultură – beneficiari de drept public: 23 martie 2020, ora 16.00
• Cultură – beneficiari de drept privat fără scop patrimonial: 27 martie 2020, ora 16.00
• Sport de performanță: 30 martie 2020, ora 16.00
• Sportul pentru toți: 31 martie 2020, ora 16.00

Datele de contact ale Consiliului Județean Brașov
Adresă: Județul Brașov, Municipiul Brașov, Bulevardul Eroilor nr. 3-5, cod 500007

Pentru informații suplimentare puteți contacta serviciul de specialitate:
Telefon: 0268.410.777, int. 143, 520
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Contăm pe sprijinul și înțelegerea dumneavoastră în vederea desfășurării în condiții normale a activităților instituției”, se precizează într-un comunicat de presă al președintelui Consiliului Județean Brașov, Adrian-Ioan Veștea.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: