27
Sâm, Apr

Eveniment

Autoritățile se mobilizează în continuarea în condițiile generate de coronavirus.

Astfel, Prefectura, Consiliul Județean și Primăria Brașov au luat măsuri ferme.

Președintele Consiliului Județean, Adrian-Ioan Veștea, și prefectul Brașovului, Cătălin-Mihai Văsii, au organizat o conferință comună în care au anunțat noi măsuri.

Și la nivelul Primăriei Brașov s-au luat măsuri în condițiile generate de coronavirus. Brașovenilor li se cere să amâne, pe cât posibil, obținerea de avize, autorizații și acte de stare civilă care să implice prezența la sediul Primăriei sau la alte instituții din subordinea Consiliului Local. Se recomandă ca plățile și obținerea documentelor să fie făcute on-line. În ceea ce privește programul de lucru cu publicul, la Primăria Brașov sunt modificări. Până pe 31 martie, programul Centrului de Informații pentru Cetățeni va fi de Luni până Joi, în intervalele 8.30 - 11.30 și 12.00 - 14.30, iar vinerea va fi program între orele 8.30-12.30. La evidența persoanelor, programul cu publicul este de Luni până joi între orele 8.30-14.30, iar vineri de la 8.30 până la 12.30. La acestea se adaugă pauze aferente dezinfecției. Tot până pe 31 martie, programul cu publicul al Direcției Fiscale va fi de Luni până Joi, de la 8.30 la 11.30 și de la 12.00 la 14.30, iar vinerea 8.30-12.30.

În contextul generat de coronavirus, autoritățile locale au luat decizia de a amenaja două centre de carantină, cu 31 de camere în total, în cazul în care vor apărea situații care să impună izolarea unor persoane pentru care este necesară luarea acestor măsuri. În următoarele ore vor fi igienizate și dezinfectate acele spații, iar apoi vor fi puse la dispoziția Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: