28
Dum, Apr

Eveniment

Secretarul de stat Raed Arafat a anunţat miercuri suspendarea temporară a distribuţiei medicamentelor esenţiale pentru tratarea coronavirusului, în afara României, iar entităţile private sunt solicitate să îşi decaleze programul de lucru, pentru sectorul public solicitarea fiind obligatorie.

Arafat a explicat că în loc să se intre toți angajații la serviciu la ora 08.00, o parte din ei să intre la 08.00, altii la 09.00, altii la 10.00, pentru a se evita aglomeratia din transportul in comun si a se limita riscul infectarii cu COVID-19.

Potrivit lui Arafat, dacă pentru sectorul public măsura este obligatorie, în cazul firmelor private care au peste 99 de angajați acest lucru reprezintă doar o recomandare.

De asemenea, s-a luat decizia resticționării tuturor evenimentelor din spatiile inchise la care participă mai mult de 100 de persoane, până pe 31 martie. Este vorba de activitati sportive, religioase, de divertisment, culturale, stiintifice. Arafat a dat exemplele teatrelor, cinematografelor. El a vorbit si de activitatile religioase. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: