04
Mie, Oct

Eveniment

Vești rele de la meteorologi! Temperaturile vor scădea joi față de cele înregistrate în zilele precedente, iar ploile se vor înmulți, mai ales în București.

Astfel, în regiunile vestice, valorile termice diurne vor fi comparabile cu cele de miercuri, dar în restul ţării vor fi semnificativ mai scăzute, astfel că maximele se vor încadra doar între 4-5 grade local în Transilvania şi nordul Moldovei şi 14 grade în Dobrogea şi estul Munteniei.

În Transilvania şi în cea mai mare parte a Moldovei şi local în Oltenia şi Muntenia (cu precădere în zonele de deal) va ploua, dar şi în Dobrogea.

La munte local vor fi ninsori şi lapoviţă, iar în orele serii precipitaţii mixte își vor face apariția în mod trecător, precum şi în zonele mai joase de relief din centru şi nord-est.

În București, valorile termice vor fi mult mai scăzute decât miercuri, cu o maximă de 12-13 grade Celsius. Cerul va avea înnorări, dar probabilitatea de ploaie va fi redusă.

Și la munte vremea se răci faţă de zilele anterioare. Cerul va avea înnorări în special ziua când local vor fi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări în zona montană din sud-vestul ţării.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: