03
Vin, Mai

Eveniment

Specialiștii Institutului ,,Matei Balș" au finalizat testele în cazul bebelușului din Brașov, de 6 luni, suspect de infecție cu coronavirus.

Rezultatul este negativ, au explicat, pentru brasovtv.com, surse autorizate. Astfel, la acest moment, în județul Brașov nu există niciun caz confirmat de infectare cu coronavirus.

Bebelușul va fi transferat miercuri din izolator, într-o secție obișnuită. 

ȘTIRE INIȚIALĂ

Un bebeluș din Brașov, de 6 luni, este internat la Spitalul de Boli Infecțioase din Brașov, suspect de infectare cu coronavirus.

Probele au fost trimise la Institutul ,,Matei Balș”, iar acum se așteaptă rezultatul.

Potrivit monitorizării epidemoilogice în ceea ce privește coronavirusul, la nivelul județului nostru sunt 195 de brașoveni izolați la domiciliu. În această situație sunt și 28 de elevi, 3 cadre didactice și o persoană din categoria personalului auxiliar. Cele 195 de persoane s-au întors recent din străinătate, din zone afectate de coronavirus.

În județul Brașov, la acest moment, potrivit reprezentanților DSP Brașov, nu sunt persoane infectate cu noul virus și nici persoane aflate în carantină.

Brașovenii izolați la domiciliu sunt monitorizați zilnic de către inspectorii sanitari, prin intermediul telefonului, pentru descrierea stării de sănătate a fiecărei persoane. Izolarea la domiciliu este obligatorie timp de 14 zile.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: