04
Sâm, Mai

Eveniment

Priviri cu substrat și fețe căzute, astăzi la conferința de presă a PSD Brașov.

Reacțiile au venit în momentul în care reporterul Brasov TV i-a cerut explicații candidatului PSD la Consiliul Județean, Marian Rasaliu, cu privire la eventuale angajări fictive în perioada în care era prefect. Aparent sigur pe el, Rasaliu a răspuns.

După ce a răspuns însă, Marian Rasaliu a avut un schimb de priviri... cu substrat cu una dintre persoanele aflate astăzi chiar în sala de conferință. Din datele deținute la redacție, un angajat al Cabinetului fostului prefect Marian Rasaliu, ar fi lucrat chiar din sediul prefecturii, cu ajutorul computerului, pentru o firmă privată. În același timp, era plătit și din bani publici! Tot la capitolul angajări fictive, reporterul Brașov TV a încercat să afle astăzi, dacă s-au făcut sau nu astfel de angajări și la cabinete parlamentare.

Deși vicepreședintele PSD Brașov, Răzvan Popa se jură că... nu și nu, surse autorizate au explicat, pentru Brașov TV, că, până nu demult, la cabinetul unui parlamentar PSD de Brașov ar fi fost angajată o tânără care n-ar fi dat nicio secundă pe la birou, decât poate pentru... salariu. Ancheta jurnalistică pe tema angajărilor fictive va continua, iar detaliile le veți afla din jurnalele viitoare de la Brașov TV.

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: