26
Vin, Apr

Eveniment

Primarul comunei Tărlungeni, Severius Beșchea, a anunțat în cadrul unei conferințe de presă susținută la sediul PNL Brașov faptul că de la 1 martie nu va exista transport metropolitan de la Brașov către Tărlungeni, așa cum anunțase inițial.

Primarul Severius Beșchea spune că nu este de acord ca autobuzele care ar opera pe ruta Brașov-Tărlungeni să nu aibă căldură și aer condiționat și să mai și achite din banii locali pentru aceste servicii incomplete.

Deși teoretic, transportul metropolitan trebuia sa fie disponibil încă din luna februarie a acestui an, se pare că RATBV nu este pregătit să asigure transport în zona respectivă nici începând cu 1 martie 2020.

Mai mult actualul primar a spus că s-a gândit să discute cu reprezentanții RATBV și să achiziționeze chiar el trei autobuze noi pe care să le pună la dispoziția locuitorilor.

Reporterii Brașov TV au încercat să obțină un punct de vedere oficial din partea RATBV însă au fost pasați între Agenția Metropolitană și reprezentanții Regiei Autonome de Transport, fără ca cineva să ofere un răspuns concret cu privire la situația prezentată.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: