26
Vin, Apr

Eveniment

Mai mulți specialiști din domeniul industriei și serviciilor de afaceri din România și nu numai, s-au reunit astăzi în cadrul unui eveniment ce a avut ca temă principală dezvoltarea acestui sector.

„Creșterea creării de valori a barelor în servicii de afaceri” a fost tema evenimentului organizat de Asociația Business Service Leaders. Subiecte actuale ale industriei precum performanța la locul de muncă, spații de birou care încurajează creativitatea și iau în considerare personalitatea și specificul noii generații de angajați, provocările pe piața muncii și automatizarea au fost printre subiectele dezbătute de reprezentanții industriei locale. În Brașov activează în domeniu peste 20 de companii având aproximativ 3500 de angajați. Brașovul a devenit o destinație atractivă pentru sectorul de Business Services datorită studenților și absolvenților cu deprinderi tehnice și abilități lingvistice, a existenței unui centru universitar, a poziționării geografice centrale, a costurilor mai scăzute față de alte locații și a condițiilor foarte bune de trai.

Cele mai multe companii care activează pe piața locală provin din Franța, Germania, România și SUA.

Pentru a crește numărul de potențiali angajați și nivelul acestora de pregătire, companiile vor continua să dezvolte parteneriate cu universitățile brașovene, prin extinderea programelor  de perfecționare a limbilor străine sau de dezvoltare a aptitudinilor.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: