26
Vin, Apr

sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Eveniment

Dinamo s-a împus în partida contra marii rivale FCSB, scor 2 la 1.

Jocul a fost oprit pentru 10 minute. Centralul Horațiu Feșnic a luat această decizie din cauză că din tribune s-au aruncat diverse obiecte.

FINAL DE JOC

Min. 63 - Centralul oprește jocul din cauză că, din tribună, fanii aruncă pe teren diverse obiecte. Suprterilor li s-a cerut să nu mai arunce obiecte pe teren, prin intermediul stației stadionului, dar din cauză că solicitările nu au fost respectate, meciul a fost oprit. Cele două echipe au părăsit terenul.

Min. 62 - Vali Lazăr, abia intrat pe teren, pune latul și Dinamo trece din nou la conducere. 

Dublă schimbare la pauză, în tabăra formației FCSB: Adi Popa și Răzvan Oaidă au intrat, iar Olimpiu Moruțan și Darius Olaru au părăsit terenul.

Min. 45+9 - Ioan Filip în faultează pe Planic în careu, iar Feșnic dictează lovitură de pedeapsă. Florin Tănase transformă!

Min. 44 - Iulian Cristea l-a faultat dur pe sârbul Perovic - l-a lovit cu piciorul în față, iar pe gazon au intrat ambele ambulanțe aflate la stadion. Jocul a fost oprit timp de câteva minute. Jucătorul lui Dinamo, cu o sângerare puternică, este transportat la spital. După ce arbitrul de centru a dictat cartonaș galben, a revenit asupra deciziei și l-a eliminat pe Iulian Cristea. În locul lui Perovic a intrat Daniel Popa.

Min. 37 - Andrei Sin a deschis scorul pentru Dinamo din lovitură lberă, după o execuție extraordinară!

ȘTIRE INIȚIALĂ

Dinamo întâlnește FCSB, în această seară, pe Arena Națională.

Iată echipele de start:

Dinamo (4-1-4-1): Piscitelli - Kostrna, Puljic, R. Grigore, Sin - Filip - Sorescu, Mrzljak, Fabbrini, Moldoveanu - Perovic
Rezerve: Straton, Kilyen, Răuță, Lazăr, D. Popa, Bani, Mihaiu
Antrenor: Dusan Uhrin

FCSB (4-3-3): Bălgrădean - Crețu, I. Cristea, Planic, Soiledis - Filip, Tănase, Olaru - Moruțan, Man, Coman
Rezerve: Vlad, Nedelcu, Gnohere, Momcilovic, Vînă, Oaidă, Popa
Antrenor: Bogdan Vintilă

Partida va fi condusă la centru de Horațiu Feșnic, asistat la cele două linii de Marius Marica și Marius Badea, potrivit gsp.ro.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: