06
Lun, Mai

sursa foto: ARHIVĂ

Eveniment

Polițiștii din Făgăraș l-au reținut, pe o perioadă de 24 de ore, pe un bărbat, de 41 de ani, din municipiu.

,,În fapt, un bărbat, de 74 de ani, din municipiul Făgăraș, a sesizat polițiștii cu privire la faptul că, în timp ce se afla în zona unei piețe agroalimentare din municipiul Făgăraș, ar fi fost îmbrățișat, în semn de salut, de către o persoană necunoscută, care i-ar fi sustras portofelul pe care-l avea asupra sa.

În urma activităților investigativ-operative efectuate, polițiștii au identificat autorul faptei, iar în baza probatoriului administrat, acesta a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al  Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”furt”, dosar instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Pentru a evita să deveniți victime ale unor astfel de infracțiuni, Poliția Brașov vă recomandă următoarele:

Dacă aveți bani asupra dumneavoastră, tineți-i într-un loc greu accesibil.

Evitați să  ţineţi portofelul/ telefonul mobil/ banii  în buzunarul de la spate al pantalonilor şi nu vă etalaţi în mod ostentativ banii.

Evitaţi pe cât posibil zonele aglomerate. Atunci când staţi la rând, nu vă înghesuiţi şi nu permiteţi să fiţi înghesuit.

Dacă în aglomeraţie vă simţiţi înconjuraţi de persoane dubioase, căutaţi să vă schimbaţi locul.

Fiți circumspecți atunci când o persoană necunoscută se apropie prea mult de dvs, pretinzând că este o veche cunnoștință și insistă să vă îmbrățișeze!”, se precizează într-un comunicat de presă al I.P.J. Brașov, remis redacției.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: