11
Sâm, Mai

Eveniment

Elevii Colegiului Național de Informatică „Grigore Moisil” din Brașov vor învăța într-o clădire renovată în totalitate.

După o perioadă de un an în care au fost nevoiți să meargă la cursuri în clădirea fostei școli de pe strada Cocorului, începând de luni aceștia vor învăța în clase zugrăvite și dotate cu mobilier nou. Pe lângă acestea, curtea a fost asfaltată, s-au efectuat reparații la sala de sport, s-au instalat sisteme de supraveghere și detectoare de incendii și s-au cumpărat calculatoare noi pentru laboratorul de chimie. Pe parcursul acestui an vor fi cumpărate calculatoare pentru toate laboratoarele școlii.

După ce luni, elevii Colegiului „Grigore Moisil” se vor muta înapoi în școala lor, clădirea din Steagu va fi ocupată de elevii de la Colegiul Național „Unirea”, acolo unde corpul B al clădirii va intra în renovare capitală. Aproximativ 350 de elevi vor fi mutați pentru ca lucrările să înceapă de îndată. Termenul de finalizare a lucrărilor la Colegiul Național „Unirea” este 1 septembrie 2020.

Valoarea lucrărilor pentru Colegiul „Grigore Moisil” a fost de 1.700.000 lei fără TVA. Valoarea contractului pentru renovarea corpului B al Colegiului Național „Unirea” este de 7.000.000 de lei fara TVA.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: