26
Vin, Apr

sursa foto: pressalert.ro

Eveniment

Principalul suspect, de 17 ani, este din Codlea. Din teribilism, băiatul s-a gândit să se plimbe prin oraș, după miezul nopții, cu mașini furate.

În jurul orei 3:00, a observat o mașină, marca Mercedes, care era parcată în fața unei case din Codlea. A constatat că una dintre portiere era descuiată, iar sub o pernuță, aflată pe unul dintre scaune, a găsit cheia autoturismului. Inculpatul a pornit mașina și a plecat la plimbare. La un moment dat, tânărul a pierdut controlul asupra volanului și a intrat cu mașina în zidul unei case, spun procurorii. A abandonat autoturismul, a fugit, iar martorii i-au anunțat pe polițiști.

Până să fie prins, principalul suspect a pus ochii pe un alt autoturism, marca Fiat, a găsit cheile, a plecat din nou, cu viteză, la plimbare prin oraș, iar când s-a plictisit a abandonat mașina.

Polițiștii au început căutările, l-au prins pe băiat, l-au reținut, iar procurorii i-au propus unui judecător de drepturi și libertăți al Judecătoriei Brașov, să emită mandat de arestare preventivă sub acuzația de ,,furt în scop de folosință”. Propunerea a fost respinsă, inculpatul a fost plasat sub control judiciar, dar decizia nu este definitivă.

Tânărul beneficiază de prezumția de nevinovăție până când magistrații vor pronunța sentința definitivă.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: