03
Vin, Mai

sursa foto: D.A.S. Brașov

Eveniment

Persoane vârstnice și fără adăpost au beneficiat gratuit de servicii de frizerie și/sau coafură, astăzi, în baza unui protocol de colaborare încheiat între oficialii Direcției de Asistență Socială din Brașov și elevii Colegiului Tehnic “Maria Baiulescu”.

Acțiunea a fost încununată de succes, iar în pragul sărbătorilor, pe fețele celor cu care destinul nu a fost prea darnic s-a citit mulțumirea.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Direcției de Asistență Socială Brașov și elevii Colegiului Tehnic “Maria Baiulescu” participă, astăzi, la o nouă activitate în baza protocolului de colaborare încheiat între cele două instituții.

Elevii de la clasele de estetică ale colegiului se vor deplasa la sediul Direcției de Asistență Socială Brașov din str. Gladiolelor, nr. 4 la orele 11,00, iar de la ora 13:00 activitățile se vor desfășura la sediul din str. Zizinului, nr. 126 C.

La cele două sedii, persoanele vârstnice și persoanele fără adăpost vor beneficia gratuit de servicii de frizerie și/sau coafură, iar sfaturile privind igienizarea și curățarea corectă a părului și a scalpului vor fi oferite de către viitorii profesioniști de la Colegiul Tehnic “Maria Baiulescu”.

Atât beneficiarii cât și elevii așteaptă cu nerăbdare întâlnirea, fiecare dintre ei având de câștigat din această activitate comună: unii dintre ei vor fi “răsfățați ca la salon”, iar elevii vor pleca cu învățături, povești de viață și mulțumirile celor cărora le vor oferi serviciile lor, se precizează într-un comunicat de presă al reprezentanților Direcției de Asistență Socială Brașov, remis redacției.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: