26
Vin, Apr

sursa foto: ARHIVĂ

Eveniment

Polițiști din Ploieşti, Piteşti, Braşov şi Buzău, dar și procurorii D.I.I.C.O.T. din Dâmboviţa au făcut, marţi, 36 de percheziţii domiciliare în judeţul Dâmboviţa şi în municipiul Braşov, la persoane suspectate de trafic de droguri.

 

74 de persoane au fost duse la audieri.

,,În perioada martie 2018 - decembrie 2019, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate din  Dâmboviţa împreună cu procurorii DIICOT au documentat activitatea a două grupuri infracţionale, alcătuite din 31 de persoane din judeţul Dâmboviţa, bănuite de trafic de droguri de risc şi mare risc. Din cercetări a reieşit că aceste persoane s-ar fi aprovizionat cu droguri de risc şi de mare risc din Bucureşti şi din străinătate, substanţele fiind apoi comercializate în județul Dâmboviţa”, se precizează într-un comunicat al Poliției Române.

În urma descinderilor, au fost ridicate 27 de telefoane mobile, un laptop, o imprimantă, 3 arme letale a căror deţinere este interzisă, 71 de cartuşe, cântare de precizie, dar și sume de bani. Totodată, au fost ridicate aproximativ 500 de grame de droguri, dar și ustensile pentru porţionarea şi consumul stupefiantelor.

Polițiștii și procurorii urmează să decidă dacă vor emite sau nu ordonanțe de reținere pe numele suspecților.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: