02
Joi, Mai

Eveniment

Chiar dacă în sezonul rece pielea este mai puţin expusă, învelişul extern are nevoie de îngrijire.

Experţii în frumuseţe susțin că indiferent de anotimp şi de momentul zilei, pielea „trăieşte”, deci are nevoi. Indiferent de tipul de ten, pe toată perioada iernii este necesar să optăm pentru o cremă cu putere mare de hidratare.

Indiferent de vârstă sau de anotimp, tenul trebuie hidratat cu produse corespunzătoare. Mai mult, dacă tenul este uscat și deshidratat, nici produsele cosmetice nu se vor aplica uniform, iar look-ul final va avea de suferit.

Pentru o hidratare mai intensă este recomandat tratamentul cu LED care ajută și la reducerea semnelor faciale și a pigmentarii excesive, precum și la diminuarea ridurilor și a roșeții pielii.

Pentru doamnele care nu au posibilitatea să ajungă la un salon de înfrumusețare, specialiștii au câteva recomandări de tratamente ce pot fi aplicate acasă.

Și hidratarea interioară este la fel de importantă, astfel specialiștii ne recomandă să consumăm minim doi litri de lichide pe zi și să mâncăm fructe și legume în cantități cât mai mari, mai ales în sezonul rece.

 

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: