05
Dum, Mai

sursă foto: monitorulexpres.ro

Eveniment

De luni, se pun în vânzare biletele pentru Gala de Crăciun a Operei!

De luni, 2 decembrie 2019, la sediul Operei Brașov, se pun în vânzare biletele pentru „Gala de Crăciun a Operei”. Spectacolul va avea loc în două reprezentații , pe 19 și 20 decembrie 2019, de la ora 18.30, la Teatrul „Sică Alexandrescu”.

Printre invitați: Narcisa Suciu, Mariana Anghel, Ianna Novac, Aurelian Temișan, grupul Distinto. Prezentatori: Lorand Cristian, Aurelian Temișan. Își dau concursul soliștii, orchestra, corul și baletul Operei Brașov. La pupitrul dirijoral se va afla maestrul Traian Ichim.

Regia artistică este semnată de Anda Tăbăcaru.

Preț bilete: 70 lei

Program Casierie: Luni – Vineri 10 – 17 şi cu o oră înainte de începerea spectacolelor (în cazul în care rămân bilete disponibile). Relații se pot obține la telefon 0268/419.380.

Opera Brașov va participa duminică, 1 Decembrie 2019, la festivitatea ce prilejuiește aprinderea luminilor de sărbători la bradul din Piața Sfatului. Programul muzical pregătit este unul special și este dedicat, totodată, și celebrării Zilei Naționale a României. După intonarea Imnului „Deșteaptă-te, Române”, publicul se va putea delecta cu „Rapsodia română nr. 1” de George Enescu, dar și cu fragmente din îndrăgita operetă „Crai Nou” de Ciprian Porumbescu, în interpretarea Corului și Orchestrei Operei Brașov. La pupitrul dirijoral se va afla maestrul Traian Ichim.

Spectacolul va începe la ora 17:30.

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: