21
Sâm, Mai

Eveniment

UPDATE Ora 17:05

Tânăra, de 16 ani, care a plecat de la domiciliul din Făgăraș, la data de 25 noiembrie, a fost identificată în județul Mureș.

Ea se află, în prezent, într-un centru pentru minori din județul Mureș. Fata nu a fost victima niciunei infracțiuni, spun polițiștii brașoveni.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Poliția Municipiului Făgăraș a fost sesizată de către tatăl unei tinere, de 16 ani, din Făgăraș, cu privire la faptul că fiica sa a plecat de la domiciliu în data de 25 noiembrie 2019, în jurul orei 23,00 și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălțime aproximativ 1,60 m, constituție atletică, păr lung de culoare neagră, ochi negri, ten deschis, fără semne particulare.

La data plecării, tânăra era îmbrăcată cu pantalon tip blue jeans de culoare neagră, bluză albă și cardigan de culoare neagră.

Tânăra are asupra sa telefonul mobil.

Persoanele care pot furniza informații cu privire la tânără în cauză, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112, se precizează într-un comunicat de presă al I.P.J. Brașov, remis redacției.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: