02
Joi, Mai

Eveniment

Controale severe vor fi făcute, în perioada următoare, de autoritățile brașovene.

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă autoritățile au constituit echipe mixte formate din reprezentanți ai instituților, precum Protecția Consumatorilor, Direcția de Sănătate Publică și Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor pentru a face controale în piețele agroalimentare, târguri și oboare, supermarketuri, pensiuni, cabane și hoteluri din județul Brașov. Toate aceste măsuri au fost luate preventiv pentru a se evita situațiile de toxiinfecție alimentară sau alte boli asociate alimentelor expirate.

În cadrul acestor controale inspectorii vor urmării dacă sunt respectate normele de igienă, dacă etichetarea produselor este făcută corespunzător și dacă prețurile sunt afișate corect.

Controalele vor începe din 2 decembrie 2019 și vor ține până în luna ianuarie 2020.

De asemenea, s-au format comisii de control formate din silvicultori, polițiști și jandarmi pentru a combate comercializarea arborilor de Crăciun în mod ilegal.

Pe drumurile naționale reprezentanții serviciului poliției rutiere vor colabora cu reprezentanții din cadrul companiei de drumuri naționale și vor urmări respectarea normelor legale privind masele și dimensiunile maxime admise.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: