02
Joi, Mai

sursa foto: ARHIVĂ

Eveniment

O româncă și un italian au fost arestați de o instanță a Tribunalului, la propunerea procurorilor D.I.I.C.O.T. Brașov, sub acuzația de trafic de droguri de mare risc.

 

În perioada 21.11. 2019 – 24.11.2019, femeia implicată, spun surse autorizate, a organizat un „Retreat cu Medicină Amazoniană”, în localitatea Miercurea Ciuc, iar procurorii D.I.I.C.O.T. au intrat pe fir și aveau informații cum că, în locație, existau droguri.

Anchetatorii au descins în zonă, iar inculpata a fost încătușată. Ea este acuzată că a deţinut şi le-a oferit participanţilor la acel eveniment droguri de risc şi de mare risc. Femeia este cercetată și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,punerea la dispoziție, cu știință, cu orice titlu a unui local pentru consumul ilicit de droguri”, faptă pedepsită cu închisoare de la 2 la 7ani.

De asemenea, procurorii D.I.I.C.O.T. l-au reținut și pe un cetățean italian. Acesta este suspectat că, la același eveniment, ar fi deţinut şi le-ar fi oferit participanţilor droguri de risc şi de mare risc.

Nemulțumiți, inculpații, care beneficiază de prezumția de nevinovăție, au contestat deciziile de arestare preventivă.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: