04
Sâm, Mai

sursa foto: adevarul.ro

Eveniment

Se anunţă luptă crâncenă în PSD după înfrângerea suferită de Viorica Dăncilă în faţa lui Klaus Iohannis.

În 24 noiembrie 2019, Dăncilă a obţinut cel mai slab scor al unui candidat PSD la alegerile prezidenţiale din istoria partidului. Sunt voci în PSD care spun că este necesară o analiză pentru a se afla motivele care au dus la obţinerea acestui scor de către PSD.

Iată ce a declarat șefa PSD, Viorica Dăncilă, cu privire la o eventuală plecare din partid:

"Sunt o persoană puternică, n-am lăsat niciodată partidul la greu, eu am mers înainte. Nu am demisionat nici când am fost premier și au fost clipe grele, sunt un om puternic, când partidul are nevoie de tine, n-ai voie să faci un pas în spate", a spus Viorica Dăncilă, după înfrangerea suferită în faţa candidatului PNL Klaus Iohannis, în turul 2 al alegerilor prezidenţiale. 

"Nu-mi dau demisia, dacă colegii vor considera că trebuie să fac acest pas, atunci trebuie să facem un Congres" a mai spus liderul PSD, amintind că și ea a fost aleasă în funcția de președinte tot la un Congres.

Întrebată dacă i-a transmis vreun mesaj lui Klaus Iohanns după rezultatul votului, șefa PSD a răspuns: 

”Nu l-am sunat. Nu știu dacă îi voi da un mesaj, dar a câștigat și după ce văd rezultatul final, și în politică precum și în sport, trebuie să-l feliciți. A fost mai bun, a câștigat, a avut mai multă susținere populară și întotdeuna învingătorul trebuie felicitat” a spus liderul PSD, Viorica Dăncilă, potrivit rtv.net.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: