27
Sâm, Apr

sursa foto: BRAȘOV TV

Eveniment

Caz șocant în Săcele.

Un elev din clasa a VI-a a Liceului Teoretic „George Moroianu” a fost bătut de profesorul de geografie. Totul s-a întâmplat într-o pauză când profesorul l-a surprins pe cel mic că a lovit un câine care se afla în curtea școlii. Tatăl copilului este revoltat și nu poate admite ceea ce i s-a întâmplat copilului său.  Din cauza celor întâmplate, cel mic are coșmaruri și se trezește noapte plângând.

După toate cele întâmplate, în momentul în care mama elevului a ajuns la școală pentru a vedea ce se întâmplă cu cel mic aceasta a fost tratată într-un mod josnic de către directorul școlii, Gheorghe Munteanu.

Cu aceași atitudine arogantă a domnului director au fost tratați și reporterii Brașov TV care au fost lăsați să stea în fața școlii mai bine de 30 de minute, sub pretextul că nu există cheia de la poartă, aceasta fiind doar în posesia femeii de serviciu, care la acel moment era plecată din unitatea școlară.

Ne întrebăm oare ce se întâmpla dacă era nevoie de intervenția medicilor sau a pompierilor cât respectiva doamnă nu era.

Avertizat de ceilalți colegi că a fost văzut de profesor în momentul când a lovit cățelul, copilul ar fi spus „și ce dacă m-a văzut chelul”. Acela este momentul în care profesorul, Cristi Teodoroiu, s-a enervat foarte tare și a reacționat într-un mod care nu are nici o legătură cu educaţia.

Deși cazul trebuia analizat până săptămâna viitoare marți, conducerea școlii a spus că mâine se va afla deznodământul anchetei și se va decide ce măsuri vor fi luate. Familia copilului este hotărâtă să-l acţioneze pe profesor în judecată.
 

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: