03
Vin, Mai

Eveniment

Vești bune pentru șoferi și brașoveni.

Cel de-al treilea tronson de lucrări cuprins între intersecțiile străzii N. Titulescu cu Dimineții și Roșiorilor, a fost finalizat în avans.

După această dată urmează lucrările de refacere a carosabilului. Până marți, 12.11.2019, inclusiv,  lucrările de instalare a conductei de fontă pe strada Nicolae Titulescu vor fi sistate. 

De vineri, 08.11.2019, vor începe lucrările de cuplare de conductă, între tronsoanele Castanilor și N. Titulescu, care cuprind și traversarea Bulevardului 15 Noiembrie. Lucrarea este programată să se finalizeze sâmbătă, 09.11.2019.

Vineri, traficul rutier va fi afectat pe cea de-a patra bandă de circulație, iar accesul dinspre 15 Noiembrie spre strada Castanilor/13 Decembrie se va putea realiza doar de pe banda a treia. Accesul dinspre Castanilor spre N. Titulescu/Lucian Blaga, în zona trecerii de pietoni, se va desfășura pe o singură bandă de circulație.

Sâmbătă, 09.11.2019, va începe lucrarea de traversare a bulevardului 15 Noiembrie. Traficul auto va fi restricționat, iar zona va fi semnalizată corespunzător. 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: