04
Sâm, Mai

Eveniment

La trei luni după ce etajele V şi IV au fost date în folosinţă, astăzi, în prezenţa preşedintelui Consiliului Judeţean Braşov, Adrian Veştea, a avut loc inaugurarea etajelor III și II ale corpului B din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov.

Acestea au fost reabilitate și modernizate printr-un proiect demarat de Consiliul Judeţean Braşov şi preluat de Compania Națională de Investiții.

Saloanele, având fiecare câte 5 paturi, au fost transformate din temelii și dotate cu grupuri sanitare proprii, astfel încât pacienții să beneficieze de cele mai bune condiții. Din bugetul alocat de Consiliul Județean Brașov în acest an, conducerea spitalului a achiziționat paturi, saltele și noptiere noi, conform cerințelor exprimate de șefii de secții. Pentru ușurarea accesului persoanelor cu dizabilități, s-a renunțat la cada de duș, astfel încât să se poată intra cu căruciorul inclusiv în grupurile sanitare.

Investițiile nu se opresc aici. La demisolul Spitalului Tractorul au început lucrările pentru amenajarea viitorului Ambulatoiu ce va deservi specialități precum Interne, Cardiologie, Nefrologie, Urologie, Oftalmologie, ORL și Chirurgie Oro-Maxilo-Facială.

În acelaşi timp, la demisolul Spitalului Astra sunt în desfăşurare lucrările de reamenajare a spațiului ce va deveni Ambulatoriu pentru Oncologie, Hematologie, Interne, Reumatologie, Recuperare și Spitalizare de zi.

În proiect este cuprinsă și extinderea Bazei de tratament.

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: