04
Sâm, Mai

sursa foto: BRAȘOV TV

Eveniment

Noul Ministru al Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela, a susținut astăzi, o videoconferință cu prefecții și șefii structurilor teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne din țară.

Întâlnirea a avut ca scop coordonarea activităților de organizare a alegerilor prezidențiale care vor avea loc în data de 10 noiembrie 2019. La instructaj au participat prefectul, șeful I.P.J. Brașov, șeful Direcției Județene de Statistică, șeful Inspectoratului Județean de Jandarmi, dar și alți reprezentanți ai instituțiilor cu atribuții în ceea ce privește buna desfășurare a alegerilor.

Cu această ocazie, prefectul județului Brașov, Marian Rasaliu, a făcut o informare cu privire la acțiunile întreprinse pentru buna desfășurare a procesului electoral.

Astfel, în județul Brașov au fost amenajate 455 de secții de votare, dintre care 182 în municipiul Brașov. Numărul buletinelor de vot este de 571.540, în condițiile în care pe listele electorale se află 519.538 de alegători.   

Duminică, 10 noiembrie 2019, după închiderea urnelor de vot ce va avea loc la  ora 21.00, toate materialele electorale vor fi preluate și depozitate în deplină siguranță la Colegiul Național „Unirea" Brașov.    

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: