04
Sâm, Mai

sursa foto: digisport.ro

Eveniment

CFR Cuj a obținut victoria, în urmă cu câteva minute, contra francezilor de la Rennes!!

Rondon o adus-o pe CFR în avantaj, iar golul a fost cel al victoriei! Clujenii sunt la un pas de primăvara europeană! Mai au nevoie de un singur punct din ultimele două meciuri.

Dan Petrescu l-a lăudat pe Arlauskis după meciul uriaș făcut în fața lui Rennes. Mai mult ”Bursucul” a recunoscut că victoria a fost una norocoasă.

,,Asta e viața de antrenor, e grea, s-a terminat cu bine, suntem fericiți. Fără faze fixe și puțin noroc, nu poți bate o echipă mai bună decât tine. Ei au bătut PSG de două ori în ultimele 3 luni. E o echipă fantastică. Să iei 6 puncte, e meritul fantastic al jucătorilor. Am avut și noroc. Arlauskis, i-am spus, nu mi-aduc aminte un meci atât de bun, poate cu Sevilla, la Urziceni. Am sperat ca ei să rateze și când vom avea ocazii, să marcăm. Eu știam că vom avea ocazii. A mai avut una Rondon, înainte de gol”, a spus Petrescu, după meci, citat de digisport.ro.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Dan Petrescu a început cu Arlauskis în poartă, iar linia de fundași este formată din Peteleu, Burcă, Boli și Camora. La mijloc, Djokovic, Bordeianu și Culio, iar în ataca este trio-ul ofensiv format din Ciprian Deac, Lacina Traore și Bilel Omrani.

CFR Cluj și Rennes se înfruntă în această seară, de la ora 19:55, în etapa cu numărul 4 a grupelor Europa League.

Ardelenii speră, joi, în reeditarea performanței de acum 7 ani, când după o toamnă 2012 în grupele Champions League în care au învins pe Man United și pe Sir Alex Ferguson pe Old Trafford, au ajuns în 16-imile Europa League.

Foarte concentrat, dar, în continuare, iritat din cauză că simte că nu i se recunosc meritele CFR-ului în campania continentală, după doi ani de succes în România, Super-Dan a arătat în discursul său că este conștient că nu va mai primi cadourile de la Rennes. Când adversarii au avut om eliminat în startul partidei, în locul portarului titular intrând un puști hai-hui de 16 ani și jumătate, clujenii au dat gol la faza imediat următoare, au mai avut și un al doilea jucător eliminat în debutul reprizei secunde, dar a trăit cu uriașe emoții în ultimele minute, după ce Susici a fost eliminat și el, notează gsp.ro.

,,Sunt convins doar de fanii noștri că țin cu CFR, de restul românilor nu știu. Eu voi ține cu orice echipă din România care joacă în Europa. Îi așteptăm pe copiii care și-au luat bilete, sper să ne ajute", a spus Dan Petrescu, citat de digisport.ro.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: