20
Lun, Mai

sursă foto: Europa FM

Eveniment

Referitor la lucrările de modernizare a rețelei electrice de distribuție din municipiul Brașov, str. Latină, reprezentanții Societății de Distribuție a Energiei Electrice Transilvania Sud transmit următoarele:

 „Societatea de Distribuție a Energiei Electrice Transilvania Sud, prin Sucursala Brașov, informează că, în perioada 11.11- 24.11.2019, în intervalul orar 09.00-18.00, se vor efectua lucrări de modernizare a rețelei electrice de distribuție de medie tensiune, pe str. Latină, din municipiul Brașov.

Lucrarea de modernizare a rețelei are ca scop creșterea capacității de distribuție a energiei electrice și a siguranței în funcționare a rețelei, prin introducerea acesteia în subteran, precum și reducerea pierderilor. De asemenea, lucrarea va aduce multiple beneficiii consumatorilor – îmbunătățirea calității energiei electrice, reducerea numărului incidentelor și deranjamentelor în rețea și creșterea confortului oferit locuitorilor municipiului Brașov.

Ne cerem scuze pentru disconfortul provocat pe parcursul lucrărilor atât participanților la trafic, cât și locuitorilor din zona menționată, și vă asigurăm că toate eforturile depuse sunt pentru creștereacalității serviciilor oferite și a satisfacției consumatorilor noștri”, potrivit unui comunicat de presă.

”Conform deciziei Comisiei de circulație de ieri 30.10 , de luni, 4.11, pentru o săptămâna, va înlocui Engie (Distrigaz- ul) brașamentele, dupa care din 11.11 va începe Electrica lucrările de introducere în subteran a rețelei și desființare stâlpi, corelat cu deținătorii de rețele de f.o și rețeaua de iluminat public. În aceste condiții, circulația pe str. Latina va fi blocată de luni, 4 noiembrie”, potrivit purtătorului de cuvânnt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: