06
Lun, Mai

sursa foto: ARHIVĂ

Eveniment

Poliția Locală Brașov are nevoie de doi specialiști în disciplina în construcții.

Biroul ,,Disciplina în Construcții și Afișaj Stradal” are nevoie de doi noi membri pentru completarea colectivului. Astfel, pe 3 decembrie 2019, se va desfășura concursul pentru ocuparea acestor posturi, biroul având un deficit de specialiști în raport cu volumul de muncă.

Pentru acest job, înscrierile se fac până pe 18 noiembrie 2019. Printre condițiile cerute la înregistrarea dosarului de concurs se număra cele legate de studii, dar și existența unui certificat psihologic specific muncii de polițist. Astfel, candidații trebuie să depună la sediul Poliției Locale din Brașov, strada Nicolae Bălcescu nr. 62-64, un dosar care să conțină, printre altele, și documentele care să ateste studiile superioare într-una din specializările necesare pentru desfășurarea activității în acest domeniu – arhitectură și urbanism sau inginerie civilă.

Totodată, Poliția Locală Brașov organizează concurs și pentru ocuparea unui post de referent pentru Compartimentul Relații Publice, Evidența proceselor verbale. Dosarele se depun până pe 18 noiembrie 2019. Pentru acest job, candidații trebuie să treacă de o probă suplimentară, cea de testare a cunoștințelor de IT, examen eliminatoriu, care se va desfășura pe 28 noiembrie 2019.

Așadar, proba scrisă pentru cele trei posturi vacante (două pentru Biroul Disciplina în Construcții și Afișaj Stradal; unul pentru Compartimentul Relații Publice, Evidența proceselor verbale) se va desfășura în 3 decembrie 2019, iar data și ora interviului vor fi afișate împreună cu rezultatele de la proba scrisă.

Amănunte cu privire la bibliografie, condiții de înscriere și alte detalii cu privire la concursul organizat pentru ocuparea posturilor vacante se pot obține la numărul telefon 0368/45.70.10 prin Serviciul Resurse Umane, dar și de pe site-ul www.politialocalabrasov.ro


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: