06
Lun, Mai

sursa foto: ARHIVĂ

Eveniment

Un cutremur cu magnitudinea de 3,4 grade pe scara Richter s-a produs marți dimineață în zona seismică Vrancea, județul Buzău, la adâncimea de 170 de kilometri.

Potrivit Institutului Naţional de Cercetare - Dezvoltare pentru Fizica Pământului, seismul s-a produs la ora 04:32, la adâncimea de 170 km.

Seismul a avut magnitudinea de 3,4 grade pe scara Richter.

Epicentrul cutremurului a fost în apropierea următoarelor oraşe: 65 de kilometri est de Brașov, 93 de kilometri nord de Ploiesti, 99 de kilometri sud de Bacău, 129 de kilometri vest de Galați, 131 de kilometri nord-vest de Brăila, 147 de kilometri nord de București, 182 de kilometri sud-vest de Iași, 212 kilometri nord de Ruse.

De asemenea, un cutremur cu magnitudinea 3,1 pe scara Richter s-a produs luni dimineaţă, la ora locală 6:40, în zona seismică Vrancea (județul Vrancea), informează Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Cel mai puternic cutremur înregistrat în acest an, cu magnitudinea de 4,5 pe scara Richter, s-a produs pe data de 3 septembrie, în zona seismică Vrancea.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: