27
Mie, Mai

Eveniment

UPDATE

Potrivit unui comunicat al I.P.J. Cluj, transmis marți, fata a fost găsită în extravilanul localității Cristurel, comuna Așchileu, fiind însoțită de unchiul său.

„Marți dimineață în jurul orei 1, în urma investigațiilor efectuate a fost depistată minora în vârstă de 13 ani. Aceasta era însoțită de bărbatul în preajma căruia a fost văzută ultima dată. Sute de polițiști, jandarmi și voluntari au acționat în această perioadă pentru găsirea minorei în vârstă de 13 ani a cărei dispariție a fost semnalată la data de 20 octombrie. În urma investigațiilor și a căutărilor de amploare, în noaptea de 21/22 octombrie minora a fost găsită în extravilanul localității Cristurel, comuna Așchileu. Aceasta era însoțită de bărbatul în preajma căruia a fost văzută ultima dată. Minora nu prezenta urme vizibile de violență, iar conform primelor investigații aceasta ar fi lipsit de acasă pe fondul unei relații tensionate în familie”, se arată în comunicat.

În cauză a fost informată Direcția Generală de Asistență Socială și Protecție a Copilului Cluj, iar minora a fost internată la un centru de primire a copilului în regim de urgență.

„Bărbatul în vârstă de 27 de ani, rudă a minorei, a fost audiat cu privire la cele întâmplate. În cauză se continuă cercetările pentru lămurirea tuturor aspectelor legate de dispariția minorei, sub coordonarea unității de parchet”, au precizat polițiștii.

 

 

ȘTIRE INIȚIALĂ

O fată în vârstă de 13 ani este dată dispărută.

Polițiștii fac un apel către toți cetățenii să sune la 112 în cazul în care au o informație cu privire la răpirea adolescentei.

Până în acest moment polițiștii au și un suspect pe nume Almas Marian Cosmin, în vârstă de 27 de ani.

Fata a plecat duminică după-amiaza de acasă până la magazin, dar nu s-a mai întors. A fost văzută ultima dată cu unchiul ei, care este și principalul suspect, potrivit antena3.ro.

Aceasta este din comuna Vultureni, județul Cluj.