26
Vin, Apr

Eveniment

Serviciul Cultură Tradiţională al Centrului Cultural „Reduta” vă invită duminică, 6 octombrie 2019, începând cu ora 14:00, la inaugurarea bibliotecii din localitatea Dăișoara (comuna Ungra).

Evenimentul este organizat de Florin Bucuțea, cel care la finalul lunii martie a demarat campania „DONEAZĂ O CARTE – UN ELEV SĂ AIBĂ PARTE”, un prim pas întreprins pentru înființarea unei biblioteci în localitate.

Campania a fost una de succes și a avut ecou atât în rândul oamenilor din toate colțurile țării, cât și în rândul instituțiilor publice precum Ministerul Culturii și Identității Naționale, Biblioteca Județeană „George Barițiu” din Brașov, Școala Gimnazială nr. 3 din Codlea și Spitalul „Sfântul Constantin” din Brașov.

În cadrul evenimentului, începând cu ora 15:00 va avea loc un program artistic susținut de Cvintetul ”Anatoly”, Christine Razec, acompaniament pian Cătălina Radu, Cvartetul „Kroner”.

Tot atunci va fi lansat albumul „Dăișoara – Tradiții Locale” și vernisajul expoziției de fotografie etnografică „Dăișoara 100”, ce marchează împlinirea a 100 de ani de la înființarea echipei de dansuri din localitate.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: