27
Sâm, Apr

Eveniment

Cea de-a III-a ediție a Festivalului de literatură și artă science-fiction și fantasy, intitulat AntareSFest – „Încotro, Homo Cosmicus?” începe la Brașov.

Evenimentul va avea loc în perioada 4-6 octormbrie 2019, la Biblioteca Județeană „George Barițiu” Brașov, are ca temă centrală „50 de ani de la prima aselenizare, misiunea spațială Apollo 11”.

Astfel, timp de trei zile, la Brașov vor fi dezbateri tematice despre situația SF-ului românesc pe plan național și internațional, lansări de carte SF, lectură liberă, expoziții de grafică și bandă desenată, precum și ateliere cu specific SF, atât pentru copii, cât și pentru adulți.  Ineditul la acest festival va fi standul de artizanat cu teme SF și Fantasy.

Anul acesta Asociația Antares împlinește 38 de ani de activitate.

Pentru mai mult divertisment, organizatorii au inclus în program proiecții de film, dans tematic, concursuri cu premii și parada costumelor „Cosplay”, pe traseul Livada Poștei – Piața Sfatului.

Evenimentul se va încheia cu decernare de premii pentru cel mai bun roman SFFH 2018, cel mai bun debut SFFH 2018 și cea mai bună povestire SFFH din anul 2018. De asemenea, vor fi acordate premii pentru merite deosebite în promovarea literaturii SF românești și pentru implicare personală în susținerea și promovarea literaturii și artei de gen românești.

 

 

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: