28
Dum, Apr

sursa foto: ziaruldearges.ro

Eveniment

Polițiști ai Biroului de Investigații Criminale Brașov au reținut pentru 24 de ore, un tânăr  în vârstă de 24  ani, din municipiul Brașov, bănuit de săvârșirea infracțiunilor  de „lovire sau alte violențe”, „amenințare” și „violarea vieții private”.

,,În fapt, la data de 03 octombrie 2019, polițiștii au fost sesizați de către o tânără, în vârstă de 22 ani, cu privire la faptul că iubitul său, în vârstă de 24 ani, ar fi amenințat-o în repetate rânduri și ar fi publicat, prin intermediul unei rețele de socializare, mai multe fotografii în care aceasta apare în ipostaze indecente.

De asemenea, în noaptea de 01/02 octombrie 2019 tânăra ar fi fost agresată fizic. Polițiștii au demarat, de îndată, cercetări, iar în urma probatoriului administrat, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Arest și Reținere Preventivă  al  I.P.J. Brașov.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în vederea probării întregii activități infracționale și dispunerii măsurilor legale.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: