02
Joi, Mai

sursa foto Facebook

Eveniment

Vești bune pentru Aeroportul Internațional Brașov vin din Turcia!

 

Excelența Sa doamna Füsun Aramaz, ambasadoarea Republicii Turcia în România, efectuează o vizită de lucru în județul Brașov, însoțită de membrii Asociației Oamenilor de Afaceri Turcia.

Alături de primarul George Scripcaru și de prefectul Marian Rasaliu, Adrian Veștea, Presedintele Consiliului Judetean Brașov, a purtat discuții concrete asupra modalităților de colaborare bilaterală în realizarea proiectelor investiționale ale județului Brașov.

"Le-am prezentat distinșilor oaspeți stadiul la zi al construirii Aeroportului Internațional Brașov – Ghimbav și i-am asigurat că până la sfârșitul anului 2020, peste 90% din tot ceea ce înseamnă infrastructura aeroportuară va fi gata. Totodată, le-am explicat că în prezent derulăm etapele preliminare pentru concesionarea operării Aeroportului și am invitat marile companii turcești să vină alături de noi, participând la procedurile pe care urmează să le lansăm. Mai mult, mi-am exprimat speranța că și companiile aeriene din Turcia vor fi interesate să opereze zboruri de pe viitorul aeroport", a declarat Adrian Veștea.

Propunerile au fost pe deplin agreate de oamenii de afaceri turci, care au susținut că înființarea unor curse charter de la Brașov spre destinații turistice din Turcia, precum și a unei linii directe Brașov – Istanbul ar avea mare succes.

Doamna ambasador a precizat că va transmite la Ankara propunerile, iar președintele Asociației Oamenilor de Afaceri Turci va iniția discuții cu conducerea Turkish Airlines în vederea stabilirii unor modalități concrete de colaborare.


Mai citește și despre:

Tânără din județul Brașov, SNOPITĂ ÎN BĂTAIE

Noutăți despre starea copilului accidentat la Bod

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: