02
Joi, Mai

sursa foto: gsp.ro

Eveniment

S-a încheiat meciul dintre Celtic Glasgow și CFR Cluj. 

Celtic Glasgow – CFR Cluj 2 - 0

Minutul 59: Scoțienii înscriu cel de-al doilea gol. 

Minutul 26: CFR Cluj a înscris, dar golul a fost anulat! Ardelenii au trimis mingea în poartă, dar reușita nu s-a consemnat pe tabelă din motiv de ofsaid!

Edouard a deschis scorul în minutul 20 al meciului.

După cea de-a doua etapă a greupei E din Europa League, CFR Cluj ocupă poziția secundă în clasament, cu 3 puncte. Lider este Celtic, cu 4 puncte.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Meciul Celtic Glasgow – CFR Cluj, contând pentru etapa a doua a grupei E din Europa League, este programat astăzi, de la ora 22:00.

Partida va fi oficiată la centru de germanul Daniel Siebert, 35 de ani, arbitru FIFA din 2015.

Din istoricul celor 29 de meciuri internaționale conduce de Siebert reiese că arbitrul are un profil de ”găzdar”: a acordat 13 penaltyuri, nouă pentru amfitrioni, iar din cele nouă cartonașe roșii acordate, șapte au fost arătate oaspeților.

CFR Cluj se întoarce la locul unde în urmă cu șapte săptămâni a obținut o victorie memorabilă, scor 4-3, pe Celtic Park, rezultat în urma căruia campioana României s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor, după 1-1 în tur. Soarta a făcut că acum cele două echipe să se întâlnească din nou, în grupele Europa League. Cei de la Celtic vor răzbunare cu orice preț.

Arbitrajul germanului Daniel Siebert poate avea un rol important în economia jocului. ”Centralul”, care este profesor de sport la o școală din Berlin, a fost criticat dur de cei de la Werder Bremen, în aprilie, pentru un penalty acordat lui Bayern Munchen în minutul 80 al semifinalei Cupei Germaniei, transformat de Lewandowski, la scorul de 2-2.

Neamțul a fost cu noroc pentru Steaua în 2016, la 1-1 cu Sparta Praga, în deplasare, în turul 3 preliminar din Liga Campionilor, potrivit libertatea.ro.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: