02
Joi, Mai

sursa foto amosnews.ro

Eveniment

Centrul Regional de Integrare pentru Străini din Brașov va organiza ediția a șaptea a Festivalului Ziua Multiculturalității în Brașov în data de 5 octombrie 2019, în Piața Sfatului, începând cu ora 11:00.

Festivalul Ziua Multiculturalității în Brașov reunește în acest an reprezentanți din 24 de țări din întreaga lume, țări din afara Uniunii Europene, stabiliți în Brașov.

Aceștia vor oferi publicului brașovean muzică, dansuri și cântece tradiționale, obiceiuri culturale, pictură tradițională - henna, prezentări de țară și de costume, tradiții și expoziții culturale.

Vizitatorii la eveniment vor primi gratuit câte un “pasaport”, iar de la fiecare stand de țară vor putea obține “vize” direct de la cetățenii străini. Organizatorii vor oferi astfel oportunitatea ca cetățenii români și străini să intre în contact unii cu ceilalți și să schimbe informații din țările lor.

Într-o singură zi, brașovenii vor putea “obține viza” de călătorie pentru vizitarea a 24 de țări precum: Filipine, Nigeria, Tunisia, Ecuador, Venezuela, Ucraina, Republica Dominicană, Cuba, Siria, Peru, Iran, Republica Moldova, Zimbabwe, Columbia, Mexic, India, Chile, Zambia, Turcia, China, Japonia, Coreea de Sud, Iordania, Maroc. 

Expozitiile culturale pot fi vizitate sâmbătă între orele 11.00 – 19.00.

Pe scenă vor fi dansuri, cântece, muzică, prezentări de țară din: Nigeria, Ecuador, Filipine, Peru, Moldova, Coreea de Sud, Venezuela, Cuba, Republica Dominicană, Chile, India, Ucraina, Mexic.

Evenimentul se va încheia cu un dans indian colectiv. Spectacolul pe scena va începe sâmbătă la ora 14.00 si se va derula pana la aproximativ ora 19.00.

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: