18
Sâm, Mai

sursa foto: b1.ro

Eveniment

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan anunță luni, pe Facebook, că Rovana Plumb și Laszlo Trocsanyi au fost respinși de Comisia JURI, guvernele României și Ungariei urmând să propună alți candidați.

„Breaking News:
RESPINSI din nou la VOT acum, amandoi candidatii, Plumb si Trocsany. Guvernele Romaniei si Ungariei trebuie sa propuna alti candidati.”, este anunțul lui Rareș Bogdan.

La scurt timp, șeful biroului purtătorilor de cuvânt al Parlamentului European, Jaume Duch Guillot, a transmis că propunerile de comisari europeni desemnați de România și Ungaria au fost respinși de Comisia Juridică, deoarece sunt incapabili să exercite funcțiile lor în acord cu Tratatele și Codul de Conduită.

,,Comisia Juridică a Parlamentului European a votat că cei doi comisari desemnați (România și Ungaria) sunt incapabili să exercite funcțiile lor în acord cu Tratatele și Codul de Conduită. Președintele Parlamentului European va întreba acum ce pași intenționează să ia Ursula von der Leyen", a scris, luni, pe Twitter, Jaume Duch Guillot.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: