18
Sâm, Mai

sursa foto: gsp.ro

Eveniment

Simona Halep a pierdut fără drept de apel duelul din turul secund al turneului de la Beijing.

Ekaterina Alexandrova a învinsă pe Simona în două seturi, scor 6 - 2, 6 - 3.

Accidentarea la spate suferită de Simona Halep la Wuhan, săptămâna trecută, şi-a pus adânc amprenta pe jocul ei, în partida de luni. Ea nu a rezistat fizic în faţa puternicei sale adversare, împotriva căreia a avut un meci dificil şi la Cincinnati. Românca a întâmpinat mari probleme în deplasarea pe teren, astfel că a încercat doar să ţină mingea în joc, să lungească punctele, fără să încerce să pună presiune pe rivală şi aşteptând ca aceasta să greşească.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Simona Halep va evolua în turul secund de la Beijing conta rusoaicei Ekaterinei Alexandrova, luni, de la ora 11:00.

Simona Halep, de 28 de ani, și rusoaica, de 24 de ani, s-au întâlnit recent, la Cincinnati. Pe 14 august, Simona s-a impus în trei seturi, scor 3-6, 7-5, 6-4, în singura întâlnire directă dintre cele două jucătoare.

Cea mai bună performanță a Simonei la Beijing s-a înregistrat în 2017, atunci când a jucat finala, una pierdută în fața reprezentantei Franței Caroline Garcia. Totuși, accederea în ultimul act îi aducea sportivei noastre, în premieră, fotoliul de lider mondial.

Anul trecut, Simona a abandonat încă din primul tur la Beijing.

Ekaterina Alexandrova, ocupanta locului 39 WTA, se află la prima participare la turneul de tenis de la Beijing, dar vine după competiția de la Seoul, unde a atins semifinalele, cea mai bună performanță a ei, în 2019.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: