19
Dum, Mai

sursa foto: ARHIVĂ

Eveniment

Polițiștii din Săcele au făcut controale în baza planului de măsuri intitulat ,,Scutul Pădurii”, precum și a planului de măsuri al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov pentru asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică.

La acțiune au participat și polițiști de la Serviciul Ordine Publică și de la Serviciul Rutier, reprezentanți ai R.A.R. și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi “Burebista” Brașov.

Verificările s-au făcut timp de 8 ore, în zona DN 1A – Babarunca. Scopul controalelor a vizat respectarea legalității transporturilor de material lemnos. Au fost legitimate 128 de persoane, au fost verificate 76 de atelaje hipo, dar și 46 de autovehicule. Polițiștii au dat 3 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 171/2010 și au confiscat cantitatea de 1,5 m3 material lemnos. De asemenea, au fost aplicate 22 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor OUG. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, fiind reținute 7 certificate de înmatriculare, se precizează într-un comunicat de presă al I.P.J. Brașov.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: