05
Dum, Mai

Eveniment

A mai rămas doar o zi până când elevii vor porni pe drumul către noul an școlar.

 

Întrucât siguranța copiilor este prioritatea întregii comunități, poliţia a dat mâna cu Instituţia Prefectului şi cu celelalte structuri din teritoriu ale Ministerului Afacerilor Interne pentru a realiza o campanie menită să reamintească părinților și copiilor principalele reguli privind prevenirea delicvenţei juvenile şi victimizării minorilor.

Astfel, în pragul noului an şcolar, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Brașov, alături de Instituţia Prefectului -Judeţul Brașov, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Brașov, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Brașov, Centrul Regional de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Brașov și Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane-Centrul Regional Brașov demarează campania de informare și prevenire „10 Pentru Siguranță”.

Campania a fost lansată, astăzi, 07 septembrie, la centrul comercial Mall Coresi din Brașov. Campania se va derula în 32 unităţi şcolare din judeţ, atât din mediul urban, cât şi din mediul rural.

Activităţile au ca scop creșterea gradului de informare a elevilor, părinților și profesorilor în legătură cu riscurile infracționalității din unitățile de învățământ și zonele adiacente acestora.

Până la data de 20 septembrie, structurile implicate vor avea mai multe întâlniri cu elevii unităţilor şcolare, cu cadrele didactice şi cu părinţii,  şi vor aborda subiecte diverse, de la siguranţa rutieră – la pericolul consumului de droguri, a traficului de persoane etc. astfel încât toate activităţile să conducă la siguranţa elevilor.

 

 

 

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: