02
Joi, Mai

Eveniment

Metodă josnică a angajaților unui magazin de telefoane mobile din Brașov, în încercarea de a crește vânzările!

Un client a fost păcălit că i se va rezolva problema tehnică pe care o avea telefonul personal, contra sumei de 50 de lei. Când omul s-a prezentat în magazin pentru a-și ridica aparatul, stupoare! I s-a comunicat că telefonul nu avea problema tehnică despre care fusese informat inițial, ci o alta, care implica înlocuirea unui modul. În acel moment, extrem de abilă, angajata magazinului i-a propus clientului să achiziționeze un alt telefon, în valoare de… 1900 de lei. În aceste condiții, este justificată întrebarea: pentru ce servicii a achitat clientul, inițial, 50 de lei?

O echipă Brașov TV a încercat să obțină un punct de vedere de la reprezentanții magazinului din Brașov, însă acestora nu li s-a permis de către „mai marii” de la București să vorbească.

Reprezentanții OPC îi asigură pe cetățeni că nici o lege încălcată nu rămâne nepedepsită, așa cum se va întâmpla și în acest caz, dacă se dovedește că angajații magazinului nu au procedat în mod legal.

Bărbatul păgubit declară că este dezamăgit de modalitățile la care recurg comercianții unui magazin atât de important, în încercarea de a crește vânzările.

“După ce am spus că o sa mă adresez OPC-ului, am fost sunat la vreo 15 minute să merg să îmi primesc banii înapoi. Mă întreb, ce se întâmplă cu omul care nu merge la OPC. Oare câți clienți au mai fost înșelați de angajații acestui magazin?” a explicat păgubitul.

Clienții sunt sfătuiți ca în momentul în care se simt înșelați de către comercianți să se adreseze inspectorilor de la Protecția Consumatorului.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: