09
Joi, Mai

sursa foto Facebook Forest Romania

Eveniment

Timp de 3 zile, vizitatorii celei de-a III-a ediţii a expoziţiei FOREST ROMANIA vor avea ocazia să afle ultimele noutăţi din domeniul tehnologiilor forestiere prezentate de cele peste 60 de companii expozante, să urmărească un amplu program de demonstraţii practice, precum şi să participe la dezbateri interactive, pe teme de actualitate, în cadrul secţiunii de Forum.

Temă centrală anul acesta este „Gestionarea durabilă a pădurilor- contribuţie activă la protejarea climei”, în cadrul expoziției fiind organizate în perioada 5 – 7 Septembrie (Zizin, jud. Braşov) o serie de evenimente menite să informeze publicul vizitator asupra noilor tendinţe şi inovaţii în sectorul forestier.

Astfel, spun organizatorii, FOREST ROMANIA devine locul de întâlnire pentru un public specializat, format din experţi, reprezentanţi din domenii precum: cercetare, industrie, asociaţii de profil precum şi autorităţi publice.

Accesul la cea de-a treia ediţie a expoziţiei Forest Romania se face astfel:

1) bilet de intrare cu 50% reducere, obținut prin ÎNSCRIEREA ONLINE pe forestromania.com. Cei interesaţi vor primi pe adresa de e-mail comunicată, un cod QR ce trebuie prezentat la Casa de bilete de la intrarea în expoziţie, pentru a achiziționa biletul de intrare cu 50% reducere (20 lei).

2) bilet de intrare 40 lei/pers/zi,  achiziționat la Casa de bilete din cadrul expoziției

3) invitație din partea firmelor expozante, partenerii evenimentului sau a organizatorului

Copiii sub 7 ani şi pensionarii beneficiază de acces gratuit, fără obligativitatea înscrierii online, pe acest site, pentru tichetul de acces gratuit. Accesul grupurilor de elevi/ studenţi se face exclusiv pe baza transmiterii de către cadrul didactic care va însoţi grupul a unei solicitări, cu cel puţin 7 zile înainte de deschiderea evenimentului, la adresa de e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

FOREST ROMANIA este organizat de către DLG InterMarketing, cu sprijinul Ocolului Silvic Ciucaş R.A. Tărlungeni şi al Primăriei Tărlungeni, în cooperare cu Asociaţia Forestierilor din România – A.S.F.O.R., Asociaţia Administratorilor de Păduri din România – A.A.P. şi Universitatea Transilvania din Braşov, Facultatea de Silvicultură şi Exploatări Forestiere şi  Regia Naţională a Pădurilor - ROMSILVA, Partener Tehnic.

Mai multe detalii pe pagina evenimentului


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: