06
Lun, Mai

captura video Youtube

Eveniment

În perioada imediat următoare primăria va finaliza modernizarea a șapte terenuri destinate iubitorilor de fotbal, baschet și tenis, cu toate dotările specifice fiecărui sport. 

Lucrările au început de aproximativ o lună și au vizat zona Aleii de sub Tâmpa, parcul de pe Bulevardul Ștefan cel Mare și parcul de pe strada Soarelui.

Pe Aleea de sub Tâmpa, au fost reamenajate cele două terenuri de baschet de 30x18m și 22×11 m. A fost refăcută infrastructura, fiind turnată placă de beton pentru fiecare, iar suprafața de joc este una nouă, din acrilic, în locul vechiului asfalt. De asemenea, aici au fost recondiționate coșurile de baschet și vor fi montate panouri noi, iar în câteva zile terenurile vor fi dotate și cu bănci și coșuri de gunoi.

Tot pe Aleea de sub Tâmpa, în zona Centrului de Agrement, este aproape finalizat un teren de tenis acoperit cu zgură și a fost turnată placa de beton pentru un al doilea, care va avea gazon sintetic pe suprafața de joc, fiecare cu suprafața de 36×18 m și dotate cu bănci și filee.

În parcul de pe Bulevardul Ștefan cel Mare, pe o suprafață de 35×25 m, a fost amenajat un teren de joc multifuncțional, cu gazon artificial, destinat în special fotbalului. Terenul poate fi folosit în întregime pentru un meci sau se poate juca minifotbal, pe lățime, fiind astfel disponibile două suprafețe de joc. Porțile vor fi dotate cu plase textile, iar terenul de baschet a fost acoperit cu iarbă artificială

În parcul de pe strada Soarelui, au fost reabilitate cele două terenuri de joc, fiecare cu suprafața de 30×15 m. Dacă pentru cel de fotbal grosimea gazonului este de 5 cm, ca și în celelelate locații, pentru cel de baschet grosimea va fi de 2 cm, iar suprafața va fi mai dură.

Accesul pe terenurile menționate va fi gratuit, după un program ce va fi stabilit în perioada următoare. 

Valoarea totală a lucrărilor, inclusiv dotări, este aproape 535.000 de lei, inclusiv TVA.


Mai citește pe BrașovTV.com și despre:

RAT-ul modifică orarul de circulație odată cu începerea școlii

Polițistul Marian Godină despre "Știi cine sunt eu? Vrei probleme?" (VIDEO)


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: