03
Vin, Mai

sursa foto Facebook PMP

Eveniment

Candidatul PMP la alagerile prezidențiale, Theodor Paleologu a fost prezent la Brașov, participând la manifestările prilejuite de Ziua Limbii Române pe 31 august.

 

Sărbătorită pe ambele maluri ale Prutului Ziua Limbii Române pe 31 august a fost marcată și la Brașov. Candidatul PMP la alegerile prezidențiale, profesorul Theodor Paleologu a participat la Festivalul "Limba Romană”, alături de viceprimarul municipiului Brașov, Costel Mihai.

Acesta a vizionat și piesa “Sfatul Țării”, o productie a Teatrului Național din Chișinău, pe care a considerat-o "impresionantă"

Candidatul PMP la alegerile prezidențiale a făcut și un atac la Viorica Dăncilă, condamnând faptul că acesta folosește mijloace de transport ale statului pentru a-și face campanie electorală:

,,La vârful statului s-a intrat într-o stare de „disoluţie a autorităţii. Trei luni de zăpăceală totală în care principalii actori ai puterii – preşedinte şi prim ministru – nu se gândesc decât cum să-şi facă strâmbe unul altuia. Eu, de exemplu, mi-am suspendat cursurile la Casa Paleologu. Cred că doamna Dăncilă ar face bine să-şi suspende şi ea activitatea pentru că este evident că este în campanie electorală. Şi să nu mai folosească mijloace net superioare celorlalţi candidaţi. Eu am fost ieri la Braşov, am făcut patru ore jumătate până acolo. Dânsa merge cu elicopterul. Ceva nu prea este în regulă în această totală inechitate”, a spus pe o rețea de socializare Theodor Paleologu.


Mai citește pe BrașovTV.com și despre:

Conducători auto, prinși băuți la volan, în județul Brașov

Moment important la I.J.J. Brașov (FOTO)


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: