18
Sâm, Mai

sursa foto: romaniaexpres.com

Eveniment

S-a încheiat meciul dintre Slavia Praga și CFR Cluj. 

CFR Cluj a pierdut în deplasare disputa cu Slavia Praga, scor 0 la 1. Cu un scor similar, ardelenii au pierdut și partida tur, disputată în Gruia. Astfel, CFR Cluj va juca în Europa League.

FINAL DE MECI

Slavia Praga – CFR Cluj 1 - 0 (2 - 0, scor general)

min.90+3: La una dintre ultimele ocazii ale partidei, Djokovic a trimis mingea cu capul pe lângă poartă după o fază fixă.

min.90: Stanciu e înlocuit cu Michael Frydrych.

min.86: Ocazie mare pentru Slavia! Cehii au fost la un pas să-și mărească avantajul, dar Susic a intervenit salvator, cu capul, de pe linia porții.

min.81: George Țucudean a primit cartonaș galben.

min.77: Alexandru Păun a șutat de la 16 metri, dar portarul Slaviei a respins în corner. A fost prima ocazie notabilă a clujenilor din repriza secundă!

min.70: Dublă schimbare la CFR: au ieșit Deac și Bordeianu, au intrat Hoban și Țucudean

min. 66: GOL Slavia! Andrei Mureșan a respins defectuos în proprie poartă șutul expediat de Boril! Visul grupelor UCL este din ce în ce mai departe pentru CFR Cluj!

min. 61: Șut puternic trimis de Nicolae Stanciu, de la 25 de metri! Arlauskis a respins miraculos de sub bară, iar tabela a rămas intactă!

min.54: Până în acest minut, poarta cehilor nu a fost deloc pusă la încercare de ardeleni

min.46: Slavia a început periculos repriza secundă. Arlauskis a respins șutul periculos expediat de Skoda, de la marginea careului.

min.46: A început partea a doua a jocului, fără ca Dan Petrescu să facă vreo schimbare.

REPRIZA SECUNDĂ

Final de primă repriză!

Slavia Praga – CFR Cluj 0 - 0 (1 - 0, scor general)

min 33: Stanciu a executat periculos o lovitură liberă, defensiva campioanei a avut noroc și a reușit să respingă în corner o minge la care Arlauksis ar fi fost învins.

min.28: Stanciu a reușit o pasă excelentă pentru Masopust, dar mijlocașul cehilor a ratat lobul.

min.17: Ocazie uriașă pentru campioana României! Omrani inventează o pasă de geniu pentru Rondon, însă vârful CFR-ului ajunge prea târziu la minge și ratează șansa de a deschide scorul!

min.11: Ocazie mare pentru clujeni! Bordeianu a executat excelent o lovitură liberă, dar portarul Kolar a respins miraculos în lateral!

min.4: Prima ocazie importantă a partidei i-a aparținut lui Nicolae Stanciu. Mijlocașul cehilor a șutat, iar Arlauskis a reținut în doi timpi.

PRIMA REPRIZĂ

FAZE IMPORTANTE:

ȘTIRE INIȚIALĂ

Slavia Praga – CFR Cluj este meciul decisiv pentru accederea în grupele Ligii Campionilor.

Gruparea ardeleană a pierdut prima manșă, scor 0-1, dar clujenii vor să reediteze jocul bun din partida  Celtic Glasgow – CFR Cluj, scor 3-4.

"Suntem realiști, înțelegem că Slavia Praga este favorită, mai ales că în meciul tur nu am reușit să marcăm și să facem măcar un egal. Dacă suntem aici, vrem să ne calificăm", a declarat tehnicianul.

"M-aș bucură să țină toți românii cu CFR. Nu știu dacă o să fie așa! Dar, pentru noi, pentru țară noastră, pentru fotbalul nostru, ar fi important ca CFR să se califice și să facă puncte în Europa. Reprezentăm țara și trebuie să dăm totul!", a completat Mario Camora, căpitanul echipei ardelene, potrivit digisport.ro.

Partida Slavia Praga – CFR Cluj va fi arbitrată de o brigadă din Italia, cu Gianluca Rocchi la centru.

Echipele probabile:

Slavia: Kolar - Coufal, Hovorka, Kudela, Boril - Soucek, Traore - Masopust, Stanciu, Olayinka - Van Buren 
Antrenor: Jindrich Trpisovski

CFR Cluj: Arlauskis - Susic, Mureșan, Burcă, Camora - L. Aurelio, Bordeianu, Djokovici - Deac, Țucudean, Omrani
Antrenor: Dan Petrescu

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: