18
Sâm, Mai

sursa foto alba7.ro

Eveniment

Victima a fost sfătuită să deschidă batista doar în momentul în care ajunge la domiciliu, aceasta constatând ulterior că în interior, in locul bijuteriilor și al banilor, se află trei pietricele.

La data de 27 august a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 1 Poliție au reținut o femeie în vârstă de 57 ani din județul Argeș, bănuită de săvârșirea infracțiunii de ” înșelăciune”.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că femeia în cauză ar fi înșelat,  prin metoda ”ghicit”, o persoană de sex feminin din municipiul Brașov, solicitându-i acesteia să-și depună bunurile de valoare, respectiv bijuteriile și o sumă de bani într-o batistă, pe care a legat-o de un obiect de vestimentație.

Polițiștii au probat activitatea infracțională, iar în data de 27 august 2019, o echipă mixtă formată din polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Brașov,  luptători ai Serviciului de Acțiuni Speciale Brașov și  Secției Rurale Bascov a I.P.J. Arges – Post de Poliție Mărăcineni, au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară la adresa de domiciliu din județul Argeș și un mandat de aducere.

Persoana bănuită a fost condusă la audieri, iar în urma probatoriului administrat, aceasta a fost reținută pentru 24 de ore și introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al  I.P.J. Brașov.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”înșelăciune”, în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.


Foarte citite pe BrașovTV.com: 

Minor de 12 ani, căzut într-o vale cu bicicleta

Incendiu, ACUM, la Hanul Domnesc din Săcele (FOTO+VIDEO)


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: