26
Vin, Apr

Eveniment

Luni și marți, angajați ai Spitalului de Boli Infecțioase Brașov au ieșit în curtea instituției în mod spontan pentru a-și manifesta nemulțumirea printr-o acțiune de protest.

Deși acțiunea nu a fost asumată de nimeni în mod oficial, sursele BrașovTV au nominalizat-o sub protecția anonimatului pe dr. Felicia Constandiș ca fiind una dintre persoanele ce a instigat la forma de protest.

Într-un interviu exclusiv pentru BrașovTV, dr. Felicia Constandiș neagă orice legatură cu protestul spontan al angajaților din cadrul Spitalului de Boli Infecțioase Brașov.

Dr. Constandiș nu știe dacă aceste proteste vor continua și zilele următoare:

De cealaltă parte, sindicatul consideră că ce s-a petrecut în aceste zile la Spitalul de Boli Infecțioase este o acțiune spontană.

Andi Kadas, președintele Consiliului de Administrație al Spitalului de Boli Infecțioase Brașov, a declarat că respectă forma de manifestare a nemulțumirilor angajaților spitalului și dreptul acestora la zile libere și concedii în conformitate cu legislația din România, însă toate acestea trebuie făcute în cadru organizat, cu respectarea legii și fără a afecta calitatea actului medical și grija față de pacienții spitalului.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: